L’Ajuntament de Puig-reig convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2024

L’Ajuntament de Puig-reig convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2024

L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria per a participar al concurs de cartells de la Festa Major 2024 que tindrà lloc del 16 al 20 de maig. El consistori aposta per mantenir els premis en aquesta edició del certamen: el guanyador/a rebrà 200 euros en metàl·lic i a més a més, tindrà l’entrada gratuïta a tots els actes de pagament de la festa major.

L’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes treballen per a la programació d’una festa major participativa i atractiva per a tots els públics i ja fa setmanes que ha engegat els motors per tenir els actes a punt. Dins de la maquinària de preparatius, hi ha el disseny del cartell anunciador dels actes. És per això, que el consistori fa una crida a la participació.

Cal recordar que l’autor/a guanyador del cartell no haurà d’editar ni maquetar el programa, ja que aquestes tasques aniran a càrrec de l’ajuntament. Només ha de garantir el lliurament d’un arxiu amb el format que es demana i editable (llegir a les bases). El jurat, estarà format per membres de l’equip de govern, de la comissió de festes i per artistes locals. El termini per a presentar els treballs finalitza el dimecres 20 de març del 2024 i les bases per a participar-hi es poden consultar al web www.puig-reig.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Puig-reig.

La presentació dels cartells s’haurà de fer a través de correu electrònic a l’adreça serracev@puig-reig.cat,  especificant nom i cognoms de l’autor/a, municipi, any de naixement i telèfon de contacte. El format ha de ser vertical DIN A3 i el disseny ha de ser original i inèdit. S’hauran de lliurar en suport electrònic, com a imatge en format .jpg en baixa resolució (72pp), i en format PDF/JPG en alta resolució (300pp) amb 3mm de sagnat a tot el perímetre per facilitar la seva correcte impressió.

Bases concurs cartells FM 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar