L’Ajuntament de Puig-reig i la Fundació Impulsa signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Puig-reig i la Fundació Impulsa signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Puig-reig i la Fundació Impulsa han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de poder continuar donant suport als joves del municipi a través dels programes socials que ofereix la Fundació.

L’Ajuntament de Puig-reig ha fet una aportació econòmica de 2.400 euros a la Fundació Impulsa per subvencionar una part del cost de les beques que rebran els joves del municipi. En concret el proper curs 2021-2022 a la Comarca del Berguedà 26 joves seran beneficiaris dels programes Impulsa. Tres d’aquests joves són de Puig-reig.  

La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves acompanyant-los en la seva formació i creixement personal. Joves amb compromís i motivació per seguir estudiant però que passen per una situació socioeconòmica vulnerable reben acompanyament per cursar estudis de Formació Professional i generar una xarxa de relacions que els acompanyin en el seu creixement humà i professional al llarg de la vida. 

L’entitat es va crear el 2015 de la mà d’un grup d’empresaris implicats en el foment d’una societat més justa i cohesionada. Els membres del patronat creuen fermament en la igualtat d’oportunitats i en la motivació, compromís i esforç dels joves per aportar el seu potencial a la societat. 

Des del 2015 la xarxa de persones i organitzacions impulsores de Fundació Impulsa ha anat creixent, el que ens ha permès ampliar cada curs els joves becats i els territoris d’activitat. El proper curs 2021-2022 que començarà el Setembre es preveu que la Fundació Impulsa bequi i acompanyi a més de 250 joves en els 8 territoris d’acció (Osona, La Garrotxa, El Berguedà, El Moianès, El Bages, El Baix Empordà, Sabadell i Terrassa). 

Els joves admesos al programa Impulsa reben una beca econòmica per als estudis de FP, un ordinador, formació en competències transversals i l’acompanyament d’una persona mentora de referència, així com es comprometen a fer voluntariat amb una entitat social del territori. A més, si és necessari, durant el programa es dona suport en la cobertura de necessitats bàsiques i quan es finalitzen els estudis s’acompanya en la inserció al món laboral.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar