S’obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats de Puig-reig del 2021

S’obre la convocatòria de subvencions per a activitats de les associacions i entitats de Puig-reig del 2021

L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzen les associacions i entitats sense ànims de lucre a Puig-reig durant aquest 2021. 

Tal i com recullen les bases aprovades pel plenari el 2017, poden ser beneficiaris de les subvencions les persones jurídiques, entitats i associacions, legalment constituïdes i inscrites en el registre corresponent, i sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions de contractar contingudes a l’article 13 de la Llei 28/2003, de 17 de novembre, Llei General de Subvencions.

L’import màxim de la subvenció no serà superior al 50% del pressupost de l’activitat presentada a la convocatòria i fins a esgotar la dotació pressupostària fixada màxima. 

Les sollicituds i la documentació requerida en aquesta convocatòria s’hauran de presentar de forma virtual mitjançant la web www.puigreig.cat, a la Seu electrònica “Instància general”. El termini de presentació finalitzaria el 30 de setembre de 2021.

Consulta les bases i els requisits aquí: https://puig-reig.eadministracio.cat/transparency/d7fc4cb2-4dc6-4da1-b135-091d71fe843c/

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar