L’Ajuntament de Puig-reig actua a la teulada de l’església Sant Josep de Cal Pons

L’Ajuntament de Puig-reig actua a la teulada de l’església Sant Josep de Cal Pons

L’Ajuntament de Puig-reig ha iniciat, aquesta setmana, una actuació destacada a l’església de Sant Josep de Cal Pons amb l’objectiu de solucionar el problema de goteres d’aquest edifici patrimonial.

Les obres han consistit en reparar la coberta de l’edifici que des de fa temps pateix humitats i goteres pronunciades, degut a la filtració d’aigua, un problema sobretot quan plou. Tal i com ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jesús Subirats, s’hi ha fet una actuació valorada en més 3.600 euros que ha consistit en la reparació dels punts afectats de la coberta de l’església amb l’aplicació de materials i productes resistents a l’aigua per impedir noves filtracions.

Subirats recorda que el consistori treballa per la preservació i conservació del patrimoni de les colònies industrials de Puig-reig, tot i la dificultat de poder cobrir totes les necessitats existents a cadascun d’aquests espais patrimonials del municipi.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar