ACTES DEFINITIVES DE LES PROVES DE LA PLAÇA DE CAP DE VIGILANT LOCAL

ACTES DEFINITIVES DE LES PROVES DE LA PLAÇA DE CAP DE VIGILANT LOCAL

L’Ajuntament de Puig-reig ha fet pública la convocatòria per cobrir la plaça de cap de vigilant local, i a la vegada, la formació d’una borsa de treball per aquesta categoria.

Es tracta d’una plaça vacant a la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Puig-reig, fins a la cobertura legal de la plaça per funcionaris de carrera o bé per l’amortització d’aquesta.

Els aspirants que hagin superat el procés de selecció però que no hagin estat proposats per a ocupar un lloc de treball objecte d’aquesta convocatòria passaran a formar part d’una borsa de treball, durant un període de dos anys des del nomenament del funcionari interí.

Les bases i tota la informació per a optar a aquesta vacant estan publicades al BOPB i es poden consultar al següent enllaç.

Per a presentar-s’hi cal omplir el model d’instància genèric de l’Ajuntament de Puig-reig. El termini per a entrar les sol·licituds per a ocupar la plaça finalitza el 24 de març.

L’enllaç de les bases al tauler d’edictes és el següent: https://puig-reig.eadministracio.cat/board?x=7umIGWTArVEr1EzzlVJAjpP1nZ4XSZbgE6htFttLyl8Njoxh0BPvLFQCcOjy1fjf*mv5UBfIfZAol56Jin21emOfK5LupNhczzHQari6I0hG3bhPyoWeopnP7Yz6B7nP

i al BOPB: https://bop.diba.cat/anunci/3012963/bases-i-convocatoria-del-proces-selectiu-per-a-la-provisio-d-una-placa-de-cap-de-vigilancia-local-i-formacio-d-una-borsa-de-treball-ajuntament-de-puig-reig

RECTIFICACIÓ EDICTE BOPB de les bases de la convocatòria de cap de vigilància local

https://puig-reig.cat/wp-content/uploads/Edicte-BOPB-rectificacio-bases.pdf

RECTIFICACIÓ EDICTE DOGC de les bases de la convocatòria de cap de vigilància local

https://puig-reig.cat/wp-content/uploads/Edicte-DOGC-rectificacio-de-bases.pdf

Relació definitiva d’admesos i exclosos de la plaça de cap de vigilants locals

Relació definitiva d’admesos i exclosos de la plaça de cap de vigilants locals

1.- ACTA DE LES PROVES DE CAP DE VIGILANT LOCAL

2.- ACTA DE LES PROVES PSICOTÈCNIQUES DE CAP DE VIGILANT LOCAL

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar