L’Ajuntament de Puig-reig renova el servei de deixalleria mòbil i de recollida de voluminosos

L’Ajuntament de Puig-reig renova el servei de deixalleria mòbil i de recollida de voluminosos

El servei de deixalleria mòbil s’amplia amb presència a les colònies del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig ha assumit, des d’aquest abril, la gestió del servei de deixalleria mòbil i de recollida de voluminosos, que fins ara depenia del Consell Comarcal del Berguedà. Puig-reig gestiona directament la recollida de residus i també, a partir d’aquest 2024, dels serveis que en depenen directament.

Durant el que queda d’any, s’han renovat els serveis que ja existien amb algunes variacions, amb l’objectiu que el 2025 es faci la nova licitació del servei de recollida de deixalles.

La principal novetat serà en el servei de la deixalleria mòbil. Com fins ara, una vegada al mes els veïns i veïnes podran portar al punt de recollida diversos residus que no es recullen amb el servei ordinari. Aquesta deixalleria, però, també visitarà algunes de les colònies de Puig-reig amb l’objectiu de donar servei als veïns i veïnes de fora del nucli per evitar que s’hagin de desplaçar. La deixalleria mòbil visitarà Puig-reig una vegada al mes, concretament els dimarts. A les tardes de manera mensual, de 3 a 5, serà a davant de l’aparcament de la piscina. A més a més, també els dimarts als matins, de manera alterna cada dos mesos, visitarà l’Ametlla de Merola i Cal Riera (d’11 a 12 i de 12 a 1) i Cal Prat i Cal Marçal (d’11 a 12 i de 12 a 1). La primera visita d’aquesta deixalleria renovada serà el pròxim dimarts 7 de maig.

També s’han incorporat novetats amb el servei de recollida de voluminosos. Els veïns i veïnes tindran l’opció de disposar d’aquest servei de manera quinzenal, sempre previ avís. Les persones que vulguin utilitzar el servei hauran de posar-se en contacte amb Grup Horitzó del Berguedà, qui se n’encarregarà de concertar el dia i hora de recollida que preferentment serà en divendres. La manera de contactar-hi serà a través de telèfon mòbil o WhatsApp al número 623 558 121 o a través del formulari que s’ha posat en marxa . La primera data de recollida serà el pròxim 17 de maig.

El calendari es pot trobar aquí.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar