L’Ajuntament de Puig-reig rep la certificació Biosphere

L’Ajuntament de Puig-reig rep la certificació Biosphere

36 empreses, serveis turístics i recursos del Berguedà han rebut la Certificació Biosphere Sustainable Certified, que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis.

L’Ajuntament de Puig-reig ha estat un dels organismes  que ha obtingut aquest reconeixement que valora la feina feta i les actuacions realitzades en l’àmbit de la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

La certificació, impulsada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, s’ha lliurat aquest dimarts, 30 de gener, en un acte celebrat a la Masia Lladó de Puig-reig. En el transcurs de l’acte, que ha reunit el sector turístic de la comarca, també s’ha presentat el Pla d’acció de Turisme del Berguedà 2024.

El regidor de l’àrea de Desenvolupament Sostenible, Josep Parera, va recollir el diploma que acredita a l’Ajuntament de Puig-reig.

Representativitat del Berguedà

De les 36 empreses i entitats turístiques berguedanes reconegudes amb la Certificació Biosphere Sustainable Certified, 5 corresponen a allotjaments turístics, 5 museus, 4 allotjaments rurals, 4 destinacions, 3 empreses d’experiències, 3 oficines de turisme, 2 càmpings, 1 agència de viatges, 1 espai natural protegit i 8 d’altres tipologies de serveis, entre les quals l’Ajuntament de Puig-reig.

La nova Biosphere Sustainable Certified, que substitueix el distintiu Biosphere Commited Entity, permet millorar el posicionament de l’empresa o servei en relació al turisme sostenible i li dona més visibilitat a escala nacional i internacional.

La certificació, que enguany rebran més de 1.000 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, està oberta a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social, comprometent-se amb la sostenibilitat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar