Puig-reig entra en fase d’emergència 1 per sequera

Puig-reig entra en fase d’emergència 1 per sequera
A partir d’aquest divendres 2 de febrer, Puig-reig és un dels 202 municipis de Catalunya que entra en FASE D’EMERGÈNCIA 1 PER SEQUERA. 
 
Aquestes són les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya que afecten al nostre municipi:
 
▶ Limitació del consum màxim d’aigua a 200 litres per habitant i dia.
 
▶ Reducció de la dotació de reg agrícola en un 80 % o la substitució de part dels cabals destinats a reg agrícola per aigües regenerades.
 
▶ Reducció del 25 % dels consums d’aigua dels usuaris industrials i recreatius.
 
▶ Prohibit regar les zones verdes i els jardins públics i privats. (Només es permet regar amb aigua freàtica no potable l’arbrat dels municipis afectats, després d’una modificació del decret per part de la Generalitat.)
 
▶ Horts urbans: està prohibit l’ús d’aigua destinada a horts urbans.
 
▶ Prohibit netejar carrers, clavegueram, paviments, façanes o edificis amb aigua potable, ja siguin públics o privats. (Només es permet la neteja amb aigua no potable, però es reduirà al màxim el nombre d’equips que facin aquestes tasques.)
 
▶ Prohibit omplir total o parcialment fonts ornamentals, llacs artificials o altres elements d’ús estètic d’aigua.
 
▶ Prohibit piscines d’ús personal o familiar. (Només ho podran fer les que pertanyin a equipaments esportius en les fases 1 i 2 de l’emergència).
 
▶ Només es podran netejar vehicles als establiments comercials que es dediquen a això que compten amb sistema de circulació d’aigua.
 
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar