Puig-reig convoca la sisena edició del concurs de relats breus de la Festa de la Novel·la Històrica

Puig-reig convoca la sisena edició del concurs de relats breus de la Festa de la Novel·la Històrica
Els treballs es poden presentar fins el 22 de març en persona o per correu a la Biblioteca Guillem de Berguedà

L’Ajuntament de Puig-reig, amb la col·laboració de la Biblioteca Guillem de Berguedà, organitza la sisena edició del concurs de relats breus en el marc de la Festa de la Novel·la Històrica que se celebrarà a Puig-reig el proper 6 d’abril.

El certamen s’ha consolidat dins de la programació d’activitats d’aquest esdeveniment de referència del municipi, que té l’objectiu de fer d’altaveu d’aquest gènere literari amb la presència d’autors de primer nivell, taules rodones i presentacions.

L’Ajuntament de Puig-reig ja ha fet públiques les bases i anima a la participació al concurs que pretén contribuir al foment de l’ús de l’escriptura a través de l’elaboració d’aquests relats. Com en les darreres edicions, està dividit en tres categories (infantil, júnior i adults) i la temàtica haurà de girar al voltant d’un fet o personatge històric, real o de ficció.

Els treballs han de ser inèdits i es poden presentar fins el dia 22 de març en persona o per correu postal a la Biblioteca Guillem de Berguedà (Avinguda 1 d’Octubre, 5-7 – 08692 Puig-Reig, Barcelona.)

Consulta les bases en el document adjunt.

Bases concurs novel·la històrica 2024

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar