L’Ajuntament participa del programa de contractació i formació de joves tutelats

L’Ajuntament participa del programa de contractació i formació de joves tutelats

Durant el període 2022 – 2023 l’Ajuntament de Puig-reig ha participat al Programa Treball i Formació – Línia Joves tutelats i extutelats. Aquest programa inclou accions de contractació, formació i acompanyament.

L’objectiu principal de la convocatòria és promoure la igualtat d’oportunitats i no-discriminació a l’hora d’accedir al mercat laboral, fomentar la inserció laboral i proporcionar eines i habilitats laborals a través d’experiències professionals.

El programa es dirigeix al sector jove de la població, en situacions d’especial vulnerabilitat, com són els joves sota mesures de protecció de l’Administració – ja sigui des de la tutela o atesos per Serveis Socials –, d’entre 17 i 25 anys en situació d’atur.

El programa es divideix en tres accions: Formació, acompanyament i contractació.

La formació que han adquirit en competències digitals bàsiques ha estat impartida pel Consell Comarcal del Berguedà i l’han compartit amb la resta de joves de la comarca que participaven en el programa.

La contractació de dos joves per part de l’Ajuntament de Puig-reig els ha permès adquirir una nova experiència professional, així com ampliar els seus coneixements en l’entorn laboral. Aquestes experiències els han permès incorporar-se a la brigada com a personal de suport fent tasques de peonatge a través d’un contracte laboral de 12 mesos a jornada completa. Entre d’altres tasques, van treballar en les obres del Parc de la Riera.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar