Anna Casafont és la pubilla de les comarques barcelonines 2023

Anna Casafont és la pubilla de les comarques barcelonines 2023

Anna Casafont, pubilla de Puig-reig 2022, ha estat proclamada pubilla de les comarques barcelonines 2023 i dama d’honor de Catalunya 2023 aquest diumenge.

Ha estat en l’acte de proclamació dels nous representants del pubillatge nacional que ha tingut lloc a Falset, on també hi ha participat l’hereu de Puig-reig 2022, Aleix Montañà.

Casafont i Montañà han participat a les proves d’elecció de l’hereu i la pubilla de Catalunya 2023 que s’han celebrat a Falset aquest cap de setmana. Ho han fet acompanyats de la delegació del pubillatge de Puig-reig, amb la presència del regidor de Cultura Pol Vila. 

Després dels exàmens i de diverses activitats institucionals i lúdiques, aquest migdia ha tingut lloc l’acte final on s’ha donat a conèixer que la puig-regenca Anna Casafont serà la nova pubilla de les comarques de Barcelona i dama d’honor de Catalunya durant el proper any.

L’Ajuntament de Puig-reig ha volgut felicitar a l’Anna pel nou càrrec amb un petit acte de recepció que ha tingut lloc aquest mateix vespre a Puig-reig després d’arribar de Falset, també amb la presència de companys del pubillatge, de representants municipals, d’entitats i veïns.

Moltes felicitats!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar