Periodisme i professionals de nivell omplen el Fòrum 10 2023

Periodisme i professionals de nivell omplen el Fòrum 10 2023

Puig-reig ha tornat a ser l‘epicentre del periodisme i la comunicació gràcies a una nova edició de les jornades Fòrum 10 que organitza Ràdio Puig-reig i l’Ajuntament de Puig-reig, des de les regidories de Cultura i Comunicació, amb una llarga llista de col·laboradors.

La darrera sessió, que estava prevista per aquest divendres 24 de novembre, protagonitzada per Marta Romagosa i Toni Clapès, i amb la presèncai d’Eva Pomares, ha quedat aplaçada fins a nou avís.

A l’espera de tancar l’edició 2023 de les jornades, però, les tres sessions celebrades han portat un nombrós públic a La Sala per escoltar periodisme i professionals de primer nivell, amb temes molt diversos relacionats amb el sector de la comunicació i el periodisme.

Enguany, els periodistes Kilian Sebrià i el berguedà Isaac Vilalta van ser els encarregats d’obrir les jornades amb motiu dels 40 anys de Catalunya Ràdio. La segona sessió va estar protagonitzada pels periodistes Enric Calpena i Ramon Besa, que van posar al damunt de la taula la realitat blaugrana i la història i projecció als mitjans d’aquest club. La passada i darrera cita, a l’espera de la cloenda, va tenir a Vicenç Lozano com a convidat i va desgranar les intrigues i funcionament del Vaticà, a partir de la seva experiència com a corresponsal de TV3 a Roma.

Les sessions han estat presentades i coordinades pel director de Ràdio Puig-reig, Josep Genescà. Els regidors de Cultura i de Comunicació de l’Ajuntament de Puig-reig, Pol Vila i Josep Parera, han destacat l’alt nivell de les tres xerrades i la bona afluència de públic, i han valorat positivament que el municipi pugui continuar acollint, després de més de quatre dècades, professionals de primera línia del món de la comunicació.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar