El Maria Canals porta cua a Puig-reig!

El Maria Canals porta cua a Puig-reig!

El proper divendres 11 de maig Puig-reig acollirà la iniciativa “El Maria Canals porta cua”. Es tracta d’una innovadora proposta musical que busca acostar la música clàssica i concretament el piano als més joves i al conjunt de la població. La intenció de l’acte és trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha amb la música i especialment amb el piano.

L’activitat, que durarà tot el dia, es divideix en dues propostes. D’una banda a la Plaça de la Creu de Puig-reig i durant tot el dia hi haurà instal·lat un piano de cua.

Els pianos que es col·loquen en els espais públics, alguns dels quals són pianos de concert de gran cua, estan a l’abast de qualsevol persona, encara que no hagi tocat mai el piano.

Per tal de trencar les barreres i reticències, els pianos es col·loquen directament sobre el paviment, sense catifes ni tarimes. Els pianos estan vinilats amb textos que conviden als vianants a tocar: “Toca’m, sóc teu”, “Seu. Estic a les teves mans”…

Durant tot el dia, acompanyant el piano, hi ha un dinamitzador, que és un voluntari que toca el piano i la funció del qual és convidar als vianants a tocar el piano, encara que no l’hagin tocat mai.

En alguns dels pianos, durant el matí és fan sessions escolars per donar a conèixer el piano, i durant la tarda es convida a tocar els estudiants de l’escola o escoles de música del barri o municipi.

(www.mariacanals.org)

Al vespre, a partir de les 21.30 al Museu de la Colònia Vidal hi haurà el “Concert de piano Maria Canals” a Càrrec de Marc Herèdia.

Podeu consultar el programa complet a continuació:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar