‘Tossudament Llach’: l’acte estrella de la Festa Major 2018

‘Tossudament Llach’: l’acte estrella de la Festa Major 2018

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) presentarà aquest dissabte a Puig-reig Tossudament Llach. En aquest treball discogràfic, el vuitè de la SCCC i guanyador del premi Enderrock 2017, la formació repassa les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach i compta amb la participació dels cantants Beth, Manu Guix, Roger Padullés i Elena Gadel. A Puig-reig, la SCCC comptarà també amb la col·laboració de la Polifònica del municipi. El concert serà aquest dissabte 19 de maig a les 8 del vespre al Pavelló d’Esports.

Tossudament Llach és el vuitè treball de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i és un recull antològic de la trajectòria de Lluís Llach, des dels seus inicis als escenaris fa 50 anys, amb una acurada recopilació d’una cinquantena de les seves peces més emblemàtiques, recollides en 18 temes. Algunes de les peces són només instrumentals, d’altres només cantades i d’altres cantades amb acompanyament instrumental.

Amb Tossudament Llach, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya fa “el nostre petit homenatge a una gran obra que, per la seva bellesa, calidesa, sensibilitat i transcendència, ha inspirat tantes persones”, ha destacat el president executiu de Metalquimia, Josep Lagares, que ha afegit que “aquest treball vol ser sobretot una mostra de gratitud i reconeixement a la persona, al músic,  al poeta, al mestre, al patriota que tantes vegades ens ha ensenyat el camí”.

Tossudament Llach es presentarà aquest dissabte a Puig-reig en un concert especial on, a banda de la formació de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i la col·laboració de Manu Guix, Beth, Roger Padullés i Elena Gadel, comptarà també amb la participació de la reconeguda Polifònica de Puig-reig. El director tècnic de la SCCC, Jaume Lleixà, ha destacat que “hem tingut el plaer de col·laborar en més d’una ocasió amb la Polifònica de Puig-reig: primerament en un memorable concert al Gran Teatre del Liceu, acompanyant Josep Carreras  l’any 2015 i posteriorment quan els vam proposar de formar part del projecte Cançó d’amor i de guerra” i ha afegit que “quan l’Ajuntament de Puig-reig va contactar per dur Tossudament Llach allà, vam creure que era indiscutible que hi participés la Polifònica”.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar