Millores de seguretat viària i de senyalizació a diversos punts de Puig-reig

Millores de seguretat viària i de senyalizació a diversos punts de Puig-reig
L’Ajuntament de Puig-reig ha dut a terme actuacions de millora de la seguretat i la senyalització viària a diversos punts del municipi.
 
A Cal Marçal, al camí de Cal Feliu, s’ha instal·lat un mirall perquè els vehicles que baixen i pugen puguin veure si hi ha d’altres cotxes o vianants en la seva direcció. També s’ha col·locat un senyal d’obligació de preferència per als que baixen i una d’informació de preferència per les que pugen.
 
Per altra banda, s’ha fet un canvi de circulació al carrer Lleida amb cruïlla al carrer Arquebisbe Cescomes. El senyal de stop s’ha instal·lat al carrer Aquebisbe Cescomes per facilitar als vehicles que pugen del carrer Lleida. A més, s’ha prohibit la direcció de baixada del carrer Lleida.
 
A més, s’ha repintat la zona d’aparcament de minusvàlids del camp de futbol i s’han fet les senyalitzacions horitzontals al polígon de La Sala.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar