PIND, LEONAS i PAPAYAS guanyadors del 23è Torneig de Vòlei Platja de Puig-reig

PIND, LEONAS i PAPAYAS guanyadors del 23è Torneig de Vòlei Platja de Puig-reig

Després de tota una setmana de partits de vòlei i d’olor de platja s’acaba el 23è torneig Open del Berguedà celebrat a Puig-reig. Unes quantes tones de sorra i uns 180 jugadors i jugadores han transformat l’Avinguda 1 d’Octubre de Puig-reig en un autèntic Passeig marítim durant una setmana de juliol. Al final el guanyador ha estat l’equip PIND, un dels històrics del torneig, tot i que una mica renovat, que ha guanyat a la final a l’equip del CV GINOLLERES per 15-10 i 15-12. A les semifinals havien guanyat respectivament a l’AMERICAN AIRLINES per 15-7 i 15-12, i al FUET I ESPETEC per 15-8 i 16-14. El PIND havia guanyat al vencedor de les últimes 4 edicions el BARCELO BOYS & GIRL a quarts de final.

Pel que fa al torneig femení, aquest any podem dir que les alumnes han superat a les mestres, ja que ha guanyat l’equip de les LEONAS, que són jugadores del Club Vòlei Gironella, a l’equip GIRO TEAM que són les seves entrenadores, això sí, les han fet suar, ja que el resultat ha estat 15-13, 10-15 i 15-10. A les semifinals havien guanyat respectivament a S’HA PERDUT UNA GAMBA per 9-15, 15-8 i 15-13, i a les PÈSOLS per 15-5 i 15-4.

En el torneig junior no hi ha hagut tanta igualtat, guanyant l’equip dels PAPAYAS per 15-10 i 17-15 a CUIDADO QUE RELLISCA, en les semifinals havien guanyat a ONTÀS? Per un doble 15-9, i als 4 FANTASTICOS per 15-3 i 15-4. Cal fer esment que en l’equip dels PAPAYAS, hi havien dues components de les LEONAS. Això reflexa una de les característiques d’aquest any, que ha sigut la important baixada de la mitjana d’edat dels participants, el que albira un futur esperançador pel torneig.

Consulta els resultats finals

PIND
LEONAS
PAPAYAS
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar