Preinscripcions Escola Bressol Municipal l’Estel

Preinscripcions Escola Bressol Municipal l’Estel

A partir del dilluns dia 18 i fins al 29 de maig es podran fer les preinscripcions pel curs 2020-21 a l’Escola Bressol Municipal l’Estel. La preinscripció es farà de forma NO presencial a través d’aquest mateix espai web de l’ajuntament a l’apartat INSTÀNCIA GENERAL.

El procediment per a realitzar la preinscripció serà: 

  • Descarregar el document d’inscripció
  • Imprimir i complimentar o complimentar el document d’inscripció de forma digital (ambdues opcions són vàlides)
  • Pujar el document de forma telemàtica a l’apartat “Instància General”. Juntament amb el document d’inscripció també s’hi ha d’incloure: Llibre de família, targeta d’identificació sanitària, DNI del pare i de la mare o tutors legals, carnet de família nombrosa o monoparental si s’escau i el número de compte corrent.

Si algun pare, mare o tutor no sap realitzar el procés online i ens ho sol·licita, es podrà demanar cita prèvia a aquest correu (ajuntament@puig-reig.cat) i l’hi oferirem suport en el procediment o una reunió presencial*. Per tal de fer una previsió del curs 2020/21, és molt important que totes les famílies que vulguin portar els seus fills/es facin la preinscripció.

*En la mesura del possible i degut a la situació actual intentarem evitar aquesta pràctica. 

A continuació us deixem el vídeo de portes obertes de l’Escola per si algú hi vol fer una visita virtual. Les visites presencials no es podran portar a terme fins que les autoritats sanitàries ho permetin.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar