Puig-reig es vesteix de Carnestoltes!

Puig-reig es vesteix de Carnestoltes!

Puig-reig s’endinsa en la celebració del Carnestoltes amb un programa d’activitats per a tots els públics.

Les propostes tindran lloc del 13 al 18 de febrer, tot i que les activitats més participades tindran lloc divendres i dissabte.

Com cada any, el divendres serà el dia dels infants, amb la lectura dels pregons, l’espectacle d’animació infantil i la rua amb la participació dels nens i nenes de les escoles de Puig-reig.

Ja a la nit, tindrà lloc el sopar popular i la rua nocturna amb la xaranga Entrompats amb la implicació del Grup de Joves, els Diables Clot de l’Infern i la Comissió de Festes.

Dissabte a la tarda les comparses participaran de la rua pels carrers del poble que acabarà al pavelló d’esports amb la lectura del pregó i el gran banquet que finalitzarà amb ball.

Paral·lelament, la biblioteca Guillem de Berguedà organitzarà tallers de dilluns a dimecres i el dijous, la gent gran celebrarà el dijous llarder amb berenar i ball.

A més a més, la UBIC de Puig-reig organitza una nova edició del concurs d’aparadors del 13 al 17 de febrer sota el lema Puig-reig és una comèdia!

Per participar a la rua de comparses del dissabte cal inscriure’s prèviament. La fitxa s’ha de lliurar el proper dilluns a les 9 de la nit a la reunió informativa que tindrà lloc a La Sala. També cal omplir la fitxa en el cas que s’utilitzi un vehicle durant la cercavila.

Inscripció vehicles

Fitxa inscripció

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar