Puig-reig estrena el WhatsApp Jove

Puig-reig estrena el WhatsApp Jove

L’Ajuntament de Puig-reig estrena el WhatsApp Jove, un nou canal de comunicació dirigit especialment als joves del municipi. La proposta, sorgida del treball del Pla Local de Joventut aprovat aquest abril, pretén “connectar encara més els joves amb la vida al municipi i oferir-los un nou espai de comunicació per escoltar les seves necessitats i inquietuds, i a la vegada, mantenir-los informats de tot el que passa a Puig-reig que els pugui interessar”. D’aquesta manera ho ha explicat el regidor de Joventut, Cristian Pérez, que espera que sigui una eina “útil” per al sector de població a la que va dirigida. 

El WhatsApp Jove tindrà tres utilitats: 

  1. S’enviaran missatges, informacions i arxius que siguin d’interès per al col·lectiu jove. Es tracta d’una llista de difusió que permet que un únic emissor pugui enviar els continguts a diversos contactes a la vegada de forma unidireccional. 
  2. Es difondran activitats o esdeveniments puntuals organitzats per les entitats i associacions inscrites al Registre Municipal.  
  3. Permetrà una comunicació directa i personal amb l’àrea de Joventut. Els joves que vulguin contactar-hi podran enviar missatges de WhatsApp en qualsevol moment. L’horari establert per respondre les consultes rebudes serà de dilluns a divendres, de 16:30h a 19:30h. Els missatges rebuts fora d’aquest horari es respondran el següent dia laborable de l’àrea. No s’atendran trucades telefòniques. 

De què podem parlar a través d’aquest WhatsApp? 

L’objectiu és acompanyar els joves amb aquells temes que siguin més del seu interès, però també poder oferir un acompanyament emocional. 

  • Emancipació. 
  • Ocupació laboral.
  • Orientació educativa.
  • Habitatge. 

Com funciona?

Les persones interessades en rebre informació hauran de donar-se d’alta del servei per poder ser incloses en la llista de difusió. Per fer-ho, caldrà omplir un formulari d’inscripció.

Un cop registrada la sol·licitud, s’enviarà un missatge de confirmació d’alta del servei per poder rebre informacions periòdiques. Posteriorment, caldrà guardar el número de telèfon 691250452 a l’agenda de contactes del dispositiu mòbil amb el nom Puig-reig Jove. 

Per deixar de rebre informació, només serà necessari enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula “BAIXA” i el contacte serà eliminat de la llista de difusió.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar