Puig-reig estrenarà el servei de monitoratge als camins escolars el proper curs

Puig-reig estrenarà el servei de monitoratge als camins escolars el proper curs

Puig-reig estrenarà el servei de monitoratge als camins escolars el curs que s’iniciarà el proper dilluns, 5 de setembre.

Dues de les rutes comptaran amb l’acompanyament d’un responsable des del punt d’inici fins als punts d’arribada de les dues escoles durant el trajecte del matí.

Les dues rutes monitoritzades seran les que tenen com a punt d’inici Cal Pons (parc del troncs) i al Camp de futbol (escales). El punt de trobada serà entre 8:20 i 8:30 i l’hora de sortida cap a l’escola serà a les 8:30h. Els infants es podran anar afegint a les diferents parades del recorregut i el monitor passarà llista de l’alumnat a l’inici i al llarg del trajecte.

– Ruta Cal Pons (parc dels troncs) —– Carrer Les Abelles —– Escola Sant Martí —– Carrer de l’Església —- Carrer Major —– Carrer Pau Casals —– Escola Alfred Mata

– Ruta Camp de Futbol (escales) —– Carrer Llobregat —– Carrer de la Costa —– Escola Alfred Mata —- Carrer Pau Casals —– Carrer Major —– Carrer de l’Església —– Escola Sant Martí

La priorització de les rutes s’ha fet d’acord amb l’Escola Alfred Mata i l’Escola Sant Martí i de les seves AFA i AMPA respectives, el Consell d’Infants i l’Ajuntament.

Es tracta d’una prova pilot i gratuïta. Un cop finalitzat el curs se’n valorarà el funcionament i, en cas necessari, si cal introduir-hi canvis.

Es recomana inscripció prèvia, i la inscripció es podrà fer mensualment al llarg del curs. Si no heu rebut la informació per inscriure-us al servei, podeu posar-vos en contacte amb els representants de les famílies del vostre centre.

Camins escolars

Camins escolars

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar