Puig-Reig impulsa un programa de formació per millorar les competències digitals de les empreses i les persones inactives del municipi

Puig-Reig impulsa un programa de formació per millorar les competències digitals de les empreses i les persones inactives del municipi

El programa de formació inclou sessions per a diferents perfils i nivells que impulsa la millora de la competitivitat tecnològica

L’Ajuntament de Puig-reig en col·laboració amb empreses especialitzades, ha impulsat un programa de formació per millorar les competències digitals i les capacitats tecnològiques d’empreses i persones inactives del municipi. Es tracta de línies específiques formatives per al sector turístic, comercial i de serveis. 

La proposta forma part del programa TTT (Territori, Treball i Tecnologia) que la Diputació de Barcelona va atorgar a Puig-reig a principis del 2021, i té l’objectiu d’impulsar la digitalització de certs sectors claus per a l’economia dels municipis.

 

Xarxes socials i eines digitals 

Una de les linies formatives va adreçada a millorar la gestió empresarial en l’àmbit digital. Aquesta linia inclou tres sessions de 2h cada una, amb l’estudi i demostració de les principals eines de gestió empresarials en l’àmbit tecnològic: xarxes socials i eines digitals. Les sessions seran les següents, en horari de 15 a 17 hores i de manera telemática.

– 29/11/2021 Google, Business Facebook i Canva, presentació eines digitals.

– 13/12/2021 Aplicació de les eines digitals al màrqueting empresarial.

– 21/12/2021 Comercialització i màrqueting online

 

Creació i comercialització de productes turístics 

L’Ajuntament de Puig-reig ha impulsat diverses accions enguany per establir el turisme com un dels possibles motors de desenvolupament econòmic local. Per aquest motiu s’impulsa una formació específica per aprendre les claus per a al digitalització turística i eines per al desenvolupament turístic del municipi.

Aquesta formació està adreçada a persones inactives, estudiants o en cerca d’una millora del lloc de treball que vulguin i introduir-se en el sector turístic. Un sector en constant evolució i que és indispensable aprendre les principals eines tecnològiques per al seu desenvolupament. La linia 2 inclou 3 sessions de 2h cada una amb les següents dates i temàtiques:

– 14/12/2021 Definició del Buyer persona o perfil de client.

– 16/12/2021 Creació de productes turístics a través de la tecnología.

– 21/12/2021 Claus per a la comercialització de productes turístics.

Les sessions del dia 14 i 16/12 es realitzaran virtualment de 18.30 hores a 20.30 hores i la sessió del 21/12 es realitzarà presencialment a La Sala de Puig-reig de 11.30 hores a 13.30 hores.

 

Plataforma de gestió i comercialització 

Una altra de les línies de formació va adreçada a tots els perfils de persones abans indicats i será especialment útil per a l’impuls tecnològic de forma conjunta entre empreses i persones del municipi. La formació es realitzarà presencialment el dilluns 20/12/2021 i comptarà amb la ponència de diverses persones, totes elles relacionades amb el sector turístic, comerç i serveis i vinculades d’una forma especial amb la innovació i el turisme.

A més a més, dels coneixements impartits en la sessió, on s’exposaran eines tecnològiques d’última generació, la trobada també donarà cabuda a un espai de networking on compartir coneixements i inquietuds sobre el futur empresarial de Puig-reig i com la tecnologia i la digitalització de sectors com el turisme, comerç i serveis poden ajudar a impulsar l’economia local.

 

Alfabetització digital 

A més a més, s’ha programat una darrera formació per a persones inactives, en situació de cerca o millora de treball o persones amb un baix perfil digital. En aquestes formacions es podran treballar conceptes com la gestió del correu electrònic, aplicacions de Google, word, excel o altres aplicacions Microsoft, aplicacions al núvol, etc.

Les formacions seran presencials els dimarts de Desembre i Gener a la biblioteca municipal de Puig-reig de 16.30 a 18.30 hores de la tarda (8 sessions).

Les inscripcions es realitzaran des de la pagina web de l’Ajuntament de Puig-reig a l’apartat de formació. L’usuari podrà escollir si inscriure’s a la linia 0, 1 o 2 amb independència de les sessions que participi. Totes les formacions son 100% subvencionades i per tant, gratuïtes per l’usuari.

Per a més informació sobre el nou programa de formació:

www.puig-reig.cat/formacio i formacio@catexperience.cat, als telèfons de l’OAC i la Biblioteca de Puig-reig 93 838 00 00 // 93 838 01 91.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar