Puig-reig no viurà La Corrida però manté l’esperit de la festa amb actes “confinats”

Puig-reig no viurà La Corrida però manté l’esperit de la festa amb actes “confinats”

Puig-reig no celebrarà La Corrida 2021. Com era d’esperar, l’evolució de la pandèmia de la covid-19 ha obligat a la comissió de la festa i a l’Ajuntament de Puig-reig a prendre la decisió de suspendre la celebració.

La tradicional festivitat centenaria de Puig-reig s’havia de celebrar el cap de setmana del 15, 16 i 17 de gener però no serà així. Les restriccions per evitar la propagació del virus impedeixen a l’organització mantenir les activitats habituals, tenint en compte que són multitudinàries.

No obstant això, Puig-reig viurà La Corrida d’una manera diferent. La comissió ha treballat per mantenir l’esperit de la festa entre els veïns del municipi i ha organitzat diferents propostes per celebrar la festivitat sense haver de sortir de casa: La Corrida confinada.

Per als més menuts, la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig ha preparat el “Kit de La Corrida” per fer un taller de manualitats a casa, ja que no s’ha pogut organitzar presencialment a l’equipament. El kit ja es pot trobar a la biblioteca municipal durant aquesta setmana i també es pot encarregar contactant amb l’equipament.

També es manté el concurs d’Instagram de fotografia de La Corrida. Les bases del concurs es faran públiques en els propers dies a les xarxes socials de la comissió de la festa i les fotografies s’hauran de penjar amb l’etiqueta #lacorridapuigreig21.

 

LA CUINA DEL PORC, ALS RESTAURANTS

Finalment, la comissió també ha volgut donar protagonisme a la cuina del porc, un dels elements que formen part de la festa i a més a més, donant suport al sector de la restauració del municipi. Sis restaurants puigreigencs oferiran durant aquest cap de setmana el menú de La Corrida. Aquests Establiments són: Restaurant Cal Marçal, Bar restaurant El Cafè de l’Ametlla de Merola, La Forkilla, Baixador, El Petit Buffet i El Mirall. A través de les xarxes socials es poden consultar les propostes gastronòmiques que els restaurants han preparat per a a aquesta ocasió especial.

A mes a més, tot i la situació de pandèmia, la comissió de La Corrida ha editat i imprès el tradicional calendari de la festa.

La comissió de La Corrida ja treballa en la celebració de la festa del 2022 amb l’objectiu de poder recuperar la cercavila de carruatges i la resta d’activitats que tenen lloc al carrer i que compten amb una gran afluència de persones.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar