Puig-reig obre el període d’inscripcions per participar a la Fira de Sant Martí 2021

Puig-reig obre el període d’inscripcions per participar a la Fira de Sant Martí 2021

L’Ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig obren el període d’inscripcions de la Fira de Sant Martí d’enguany. Consistori i associació fan una crida a firaires, productors i artesans a participar a la propera edició de la fira del comerç i productors que se celebrarà el dissabte 13 i diumenge 14 de novembre de 2021. L’organització proposa, enguany, canvis a la Fira, i aposta perquè els firaires siguin de les nostres contrades, i artesans. La voluntat és apostar per productors locals i els valors de qualitat, autenticitat i singularitat que aporten.

La Fira es desenvoluparà als carrers Major i Llobregat, es tancarà la carretera i es crearà un recinte firal on es faran diversos actes i espectacles per fer-la més atractiva a tots els públics i motivar la participació dels visitants: sardanes, desfilada de comerços, espectacles infantils, trobada i ballada de gegants, vermut musical, i parades de comerços i entitats al carrer.

Els interessats a participar a la Fira de Sant Martí han de tramitar una inscripció. Les places són limitades i el termini per haver enviat la instància amb el full d’inscripció i el pagament de la fiança finalitzarà el dia 29 d’octubre de 2021. La participació a la Fira no implica cap cost econòmic pel firaire, però per tal de garantir un lloc, es demana el pagament d’una fiança, que serà retornada en finalitzar la Fira. L’import de la fiança és de 50€. Si es desitja participar a la Fira cal fer l’ingrés de la fiança al CC: ES12 0081 1868 63 0001000507 (UBIC- Unió Botiguers i Comerciants de Puig-reig). Cal que hi figuri el nom del titular de la parada i el producte que es ven.

Llegeix tota la informació en aquest document

Full d’inscripció

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar