S’inicien les obres de la variant de Puig-reig per garantir-ne la circulació segura

S’inicien les obres de la variant de Puig-reig per garantir-ne la circulació segura

Ja fa unes setmanes que el Departament de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ha iniciat les obres d’arranjament del talús del vial que enllaça la C-1411-z i la BV-4131 a Casserres, actualment de titularitat de la Generalitat, i que durant tants anys ha representat un perill per a la circulació i que en diverses ocasions s’ha hagut de restringir per evitar el perill a persones que representa.

 Aquesta actuació, que suposa un cost aproximat de 750.000 €, serà executada per la Generalitat de Catalunya ja que l’administració local no la podia assumir amb recursos propis.

L’últim tall d’aquesta via s’ha allargat durant mesos degut al perill imminent de caiguda de pedres de grans dimensions com la de més de cinc tones que es va desprendre últimament i que va provocar el seu tancament permanent.

Des de l’ajuntaement som conscients de les molèsties que està provocant aquest tall, sobretot als usuaris del polígon industrial de La Sala però ha sigut necessari mantenir-lo, sobretot, per evitar el risc a persones i la possibilitat d’accident en el cas del trànsit rodat.

Després d’anys de persistència, nombroses reunions i negociacions de l’ajuntament amb el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a finals de 2020 es va aconseguir tancar un acord a tres bandes de les tres administracions, Ajuntament, Diputació i Generalitat, per tal de iniciar l’arranjament definitiu del vial i l’assumpció de la titularitat i el manteniment per part de la Diputació de Barcelona. Això permetrà la normalització definitiva de la circulació en aquest tram.

Esperem que les obres, que tenen una durada prevista de quatre o cinc mesos es realitzin el més ràpidament possible i demanem disculpes a la població per les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar als usuaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar