Tens fotografies, cartells o retalls de la República a Puig-reig?

Tens fotografies, cartells o retalls de la República a Puig-reig?

L’Ajuntament de Puig-reig treballa en l’edició d’un llibre per fer un retrat el més exhaustiu possible de com es va viure la Segona República a Puig-reig. 

Si tens fotografies, documents, retalls de diari, programes de festes i d’actes, plànols o qualsevol altre tipus d’arxiu que creus que pot ser d’interès, adreça’t a la biblioteca Guillem de Berguedà on es centralitza la recollida d’aquest material. Especialment, es demanen fotos familiars de comunions i casaments i de festes familiars, ja que són les que poden aportar més informació de l’època. 

A la biblioteca es farà l’escaneig dels documents i es retornarà als propietaris amb la màxima celeritat. Si tens dubtes sobre l’època a la que correspon el material, porta’l igualment perquè els experts puguin classificar-lo. L’edició compta amb la implicació d’historiadors i aficionats a la història del municipi.

Tots els materials digitalitzats es conservaran i catalogaran per  ampliar el fons municipal amb un nou arxiu. 

Participa en la recuperació de la memòria històrica de Puig-reig!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar