Puig-reig instal·larà una caldera de biomassa per escalfar quatre equipaments municipals

Puig-reig instal·larà una caldera de biomassa per escalfar quatre equipaments municipals

L’Ajuntament de Puig-reig substituirà l’actual sistema de calefacció per una caldera de biomassa per escalfar els quatre equipaments municipals situats a l’Avinguda 1 d’Octubre. El consistori continua apostant per les energies renovables i ha obert la convocatòria per a la licitació de les obres de la xarxa de calor i la caldera de biomassa per al pavelló poliesportiu, l’institut de secundària, la llar d’infants i la biblioteca, edificis situats a l’Avinguda 1 d’Octubre.

L’actuació consisteix en substituir l’actual consum d’energies no renovables als equipaments esmentats, utilitzades per a la producció tèrmica a les sales de calderes dels edificis, per calor procedent de biomassa provinent d’una caldera centralitzada d’estella forestal. Amb aquest canvi, es preveu millorar l’eficiència energètica del conjunt i aconseguir un estalvi econòmic en el consum d’energia. El projecte contempla les instal·lacions tèrmiques de la sala de caldera de biomassa, la sitja, l’obra civil relacionada i la distribució hidràulica. 

El pressupost de licitació és de 390.000 euros, amb IVA inclòs, i el termini de presentació de propostes finalitza el proper 28 d’abril.

El projecte, el plec de clàusules i tota la informació relacionada amb la licitació es poden consultar a través del següent portal web: Contractació pública – Gencat

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar