L’Ajuntament de Puig-reig millora les platges i les instal·lacions de la piscina municipal

L’Ajuntament de Puig-reig millora les platges i les instal·lacions de la piscina municipal

L’Ajuntament de Puig-reig ha iniciat les obres de millora de la piscina municipal perquè estigui a punt per la temporada d’estiu. El consistori ha impulsat l’actuació per la renovació de l’equipament municipal amb l’objectiu d’oferir un millor servei als usuaris.

Concretament, les obres consistiran en la retirada del paviment existent de les platges de la piscina (és a dir, del terra de les instal·lacions) i a més a més, en l’ampliació d’aquestes platges pel que fa a l’àrea oest, enderrocant el mur existent fins ara. A més a més, s’instal·larà una nova dutxa i una pèrgola com les existents en aquesta nova zona. Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Puig-reig, Cristian Pérez, “donada la gran afluència de públic que té la piscina, hem cregut oportú augmentar les platges per oferir més capacitat i més espais d’ombra també pels usuaris”. 

Per altra banda, les obres també contemplen la col·locació de noves peces de perímetre dels vasos de les piscines i de les reixes, així com nous canals, a part de fer nou el paviment de les platges. Pel que fa al mecanisme de les piscines, es renovaran els filtres, les bombes i s’instal·laran noves beurades del vas gran i petit. 

Tal i com ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Puig-reig, Cristian Pérez, per al consistori “la piscina és un servei molt necessari durant els mesos d’estiu per la gent de Puig-reig, ja que és important disposar d’un espai adequat on refrescar-se, fer oci i esport”. 

El cost de les obres és de 114.290,61 euros, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 105.316,95 euros i 8.973,66 euros de fons propis. 

Per a Pérez, aquestes obres eren necessàries tenint en compte que “cada any, abans d’iniciar la temporada estival, havíem de dedicar recursos de personal i econòmic per arranjar el paviment i les platges de la piscina, que havien quedat malmesos després dels mesos d’hivern”.  L’equip de govern que amb aquesta actuació més a fons es pugui disposar d’un espai més confortable i no calgui actuar-hi durant un temps si no és necessari, tot i que tal i com assegura Pérez, es continuarà treballant “per millorar totes les instal·lacions esportives del municipi”.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar