L’Ajuntament de Puig-reig licita les obres de sectorització de la xarxa d’aigua potable del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig licita les obres de sectorització de la xarxa d’aigua potable del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig ha tret a licitació el contracte per a la instal·lació de la sectorització de la xarxa d’aigua potable i la implantació de comptadors amb control remot al servei d’aigua potable del municipi. 

El contracte contempla l’execució de les obres i instal·lacions necessàries per introduir un sistema de funcionament de la xarxa d’aigua potable per sectors amb la finalitat d’obtenir-ne un major rendiment, ja que permet regular les pressions i els cabals subministrats en cada un d’ells i que permetrà instal·lar un sistema de control telemàtic continuat i en temps real de tots els paràmetres.

El pressupost de licitació és de 189.999,56 euros (amb IVA inclòs) i el contracte tindrà una durada de tres mesos i mig.

El termini per presentar les ofertes finalitza el proper 12 de maig. Tota la informació es pot consultar al portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya:

Contractació Pública Gencat

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar