La Torre de Merola guanya el premi internacional ENOR

La Torre de Merola guanya el premi internacional ENOR

El projecte de la Torre de Merola és un exemple de com, de vegades, el què hauria de ser un pur tràmit administratiu es pot convertir en un gran projecte d’arquitectura.

Davant el perill d’esfondrament imminent que presentava la torre i un cop feta la petició de consolidació, es va iniciar un gran projecte d’arquitectura que ha donat com a resultat una obra fantàstica, integrada en l’espai i que contrasta materials com la pedra i la fusta.

Des de l’Ajuntament de Puig-reig volem donar les gràcies a la Diputació de Barcelona per creure fermament en la recuperació de la Torre de Merola així com felicitar de nou a Carles Enrich Studio pel premi rebut.

La inauguració oficinal i la obertura al públic estava prevista per aquest mes d’octubre, però es va haver d’ajornar per segon cop degut a la situació d’emergència sanitària actual. Esperem poder-ne gaudir ben aviat.

Vídeo del premi:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar