Campanya de dinamització econòmica Puig-reig

Campanya de dinamització econòmica Puig-reig

El passat dimarts es va aprovar en el Ple Municipal una ajuda de 53.760 euros per les famílies i comerços del municipi. Es tracta d’una iniciativa que pretén dinamitzar l’economia local i fomentar l’activitat econòmica dels establiments de bens, restauració, i serveis de Puig-reig. Amb aquest projecte cada família rebrà 6 vals nominatius de 5 euros cadascun, un total de 30 euros que cada família podrà gastar a qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Per tal d’accedir a la subvenció les famílies només s’haurà d’omplir una sol·licitud en el moment de recollir els vals o es podrà baixar de la web de l’Ajuntament i portar-la ja omplerta de casa.

Aquesta campanya es porta a terme conjuntament amb la UBIC (Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig), que s’encarregarà de gestionar les sol·licituds dels establiments que es s’hi vulguin adherir. La campanya tindrà una validesa d’un mes a partir del dia següent a la publicació de la convocatòria.

La convocatòria s’obrirà un cop la situació sanitària ho permeti, que esperem que sigui abans de Nadal per tal de poder afavorir al petit comerç del municipi.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar