XI Festa dels Templers de Puig-reig (28, 29 i 30 de juny)

XI Festa dels Templers de Puig-reig (28, 29 i 30 de juny)

Aquest any celebrem l’onzena edició de la festa dels Templers de Puig-reig. L’any passat, en la desena edició, vam realitzar tota una sèrie d’actes commemoratius, i enguany treballem per consolidar un model de festa que concebem com un aparador de la nostra història, on hi trobareu activitats de tot tipus que any rere any intentem millorar. D’aquesta manera, volem que visitants locals i d’arreu puguin passar una bona jornada amb activitats per a tots els públics pensades per gaudir del nostre patrimoni històric a la vegada que passem una bona estona amb familiars i amics.

Com sempre, hi trobareu interessants propostes que ja són un clàssic de la festa així com noves incorporacions dins el programa d’activitats que esperem siguin del vostre grat.

L’Associació Cultural Templers de Puig-reig i l’Ajuntament no volem acabar aquestes línies sense agraïr la participació dels més de 300 voluntaris que en són l’ànima i la fan possible.

Un any més, us donem la benvinguda a la Festa dels Templers de Puig-reig ! Benvinguts a la XI edició de la Festa dels Templers de Puig-reig!

Organitza: Associació Templers de Puig-reig i Ajuntament de Puig-reig

(Text extret del programa, foto: Agustín Padilla)

Programa FESTA TEMPLERS 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar