A licitació les obres per millorar la seguretat dels vianants a dos punts de Puig-reig

A licitació les obres per millorar la seguretat dels vianants a dos punts de Puig-reig

L’Ajuntament de Puig-reig treu a licitació les obres per millorar la seguretat dels vianants a dos punts del municipi amb la construcció de passos per a vianants a la zona del camp de futbol i a la zona sud de Cal Marçal.

Les obres tenen un cost de 64.332,98 euros (IVA inclòs) i el termini per presentar les ofertes a través de la plataforma digital finalitza el 25 de setembre.

La licitació es pot consultar al web https://puig-reig.eadministracio.cat/board o a través de la plataforma de contractació.

En el cas de la zona del camp de futbol, l’actuació preveu l’execució d’una vorera al marge dret d’1,8 metres d’amplada que es complementarà amb un pas de vianants per creuar la C-1411z i un gual adaptat al marge esquerre i un altre pas de vianants que creuarà al vial d’accés al camp de futbol.

Pel que fa a la zona de Cal Marçal, es crearà un pas de vianants al marge esquerre de la carretera amb paviment de formigó amb fibres, de 56 metres de longitud i 1,8 metres d’amplada.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar