El Festival Berguedà Folk torna a Cal Pons i recupera els tres dies de programació pel 15è aniversari

El Festival Berguedà Folk torna a Cal Pons i recupera els tres dies de programació pel 15è aniversari

Els 15, 16 i 17 de setembre balls, concerts i tallers ompliran Puig-reig

Després d’uns anys, el Festival Berguedà Folk torna a l’escenari de Cal Pons i recupera els tres dies de programació en el seu 15è aniversari.

L’Associació Cultural Rubricatus i l’Ajuntament de Puig-reig han apostat perquè la 15a edició del certamen recuperi l’essència que es va perdre amb la pandèmia amb una programació de tres dies de balls, concerts, tallers i moltes activitats i a l’entorn de la colònia Pons.

El festival manté l’objectiu de promoure i difondre la música folk i tradicional, tant catalana com internacional, a través de concerts, tallers i altres activitats relacionades amb aquest gènere musical. I ho farà, enguany, amb una agenda de tres dies farcida de propostes escampades pels diversos espais de la colònia de Cal Pons i per a tots els públics i interessos.

Una de les característiques del certamen, és que a banda de balls i concerts de música en directe, també s’ofereixen tallers, tant de dansa i cant com d’interpretació d’instruments.

El Berguedà Folk s’iniciarà el divendres 15 de setembre, al vespre, amb un ball d’inauguració i finalitzarà el diumenge, 17 de setembre, al vespre amb una programació de qualitat. Entre els artistes d’enguany cal destacar Bal’o’gadjo, Lyradanz, Flowk Quartet, Ciac Boum, Man Encantada, Parapente 700, Sabor de Gràcia o Accordzéâm, entre d’altres.

Les inscripcions i els abonaments per participar a totes les activitats es poden fer a través de www.berguedafolk.org on també hi ha tota la informació sobre el festival, la possibilitat d’allotjament i la programació detallada del certamen.

L’abonament complet es pot adquirir, fins el 10 de setembre per un preu de 105 euros. A més a més, enguany l’organització aposta per ser un festival més inclusiu i s’han establert descomptes importants per a les persones majors de 65 anys, per als residents a Puig-reig, per a les persones amb diversitat funcional i per a les que tenen una situació de vulnerabilitat econòmica. En aquests quatre casos, el preu de l’abonament serà de 50 euros i caldrà justificar les diverses situacions a l’hora de recollir les acreditacions a la taquilla. També tenen preus especials els joves menors de 18 anys.

Les persones que no vulguin adquirir l’abonament complet, també poden comparar entrades per a les activitats per separat.

Fins al moment, ja hi ha més de 300 persones inscrites provinents principalment de Catalunya i de l’estat espanyol, però també de països d’arreu. I és que un dels objectius d’aquesta quinzena edició també és recuperar, de mica en mica, el públic internacional que anys enrere havia omplert el festival.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar