L’Ajuntament de Puig-reig obre la licitació per gestionar el bar del Centre Cívic de Cal Riera

L’Ajuntament de Puig-reig obre la licitació per gestionar el bar del Centre Cívic de Cal Riera

L’Ajuntament de Puig-reig ha iniciat el procés de licitació de la concessió administrativa del bar restaurant del Centre Cívic de Cal Riera.

Fins el proper 18 de setembre, es poden presentar les propostes a través del procediment electrònic habitual. Les bases estan disponibles a l’espai “Tauler d’anuncis” del web www.puig-reig.cat o al capdavall d’aquesta notícia.

El consistori ha reprès la licitació del contracte administratiu especial de serveis de gestió i explotació del Bar del Centre Cívic de Cal Riera, conforme els Plecs de clàusules administratives aprovats pel Ple de 11 d’abril de 2023. La durada del contracte serà de quatre anys i dos de prorrogables per un valor total de 14.875,92 euros (sense IVA).

Més enllà de funcionar com a bar restaurant, s’ha establert a les bases la necessitat pública a satisfer d’oferir un lloc de reunió, trobada i desenvolupament d’activitats per la gent gran.

PLEC DE CLÀUSULES

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar