El Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre recupera l’essència amb formacions estrangeres

El Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre recupera l’essència amb formacions estrangeres

Després de la reformulació de l’any passat del tradicional Festival arran de la Covid-19 i la suspensió i cancel·lació de l’edició de l’any 2020, la Polifònica de Puig-reig i l’Ajuntament de Puig-reig tornen a organitzar el Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre amb la programació i participació de corals estrangeres, de nivell internacional, on en aquest cas, hi predominarà la joventut. Enguany hi participaran les formacions Corona del Mar High School Madrigal Singers, provinent dels Estats Units; la Camerata Vocale Sine Nomine, provinent de Cuba; el Coro de Jóvenes de Madrid i finalment i no podia faltar a la cita la Polifònica de Puig-reig. “Esperem que sigui un èxit i que hi hagi gent tots els dies, estem molt contents amb les corals que venen i com es presenten i esperem que totes corresponguin a la qualitat i nivell que indica el seu historial”  ha destacat Maria Rosa Riera, la presidenta de la Polifònica de Puig-reig.

Tal com ha explicat Maria Rosa Riera, les dates s’han avançat respecte a altres edicions, però s’ha fet per permetre l’accés i donar facilitat a les corals estrangeres. Els extraordinaris concerts de Cant Coral es concentraran el dimecres 6 de juliol (21.30 h) amb l’actuació de la coral Corona del Mar High School Madrigal Singers  i el diumenge 10 de juliol (20 h) al pavelló d’esports amb l’actuació de les altres tres corals participants, la Camerata Vocale Sine Nomine, de Cuba; el Coro de Jóvenes de Madrid i la Polifònica de Puig-reig. Les entrades pel concert de dimecres costaran 10 euros, i pel diumenge tindran un cost de 10 euros anticipada i de 12 euros a taquilla. Ja es poden adquirir les entrades anticipades a Iglesias Fotògrafs així com l’abonament pels dos concerts al preu de 16 euros.

Pel que fa a les sardanes, les audicions s’inicien avui dimecres 29 de juny a dos quarts de 10 del vespre a la Plaça Nova, amb la participació de la Cobla Lluïsos de Taradell.

Les ballades continuaran amb La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, el dia 13 de juliol; la Cobla Principal de la Bisbal,  el dia 20 de juliol. Finalment a més de les prestigioses cobles del territori, arribarà de nou i com a darrera proposta d’aquesta edició,  la participació de la Cobla Amsterdam, el dia 27 de juliol. Les audicions seran totes a la plaça Nova a les 21.30 hores.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Puig-reig, Jesús Subirats, remarca que pel poble de Puig-reig el Festival suposa una gran tradició i que és un esdeveniment que s’ha de mantenir. A més a més, assegura que poder-ho tornar a celebrar amb normalitat després de dos anys significa un moment d’alegria i de celebració. “És un gran dia per fer cultura i una gran oportunitat per escoltar i veure actuar aquests excel·lents cors d’arreu del món” ha destacat.

Programa del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar