El teatre de l’Ametlla de Merola proposa cinc espectacles en la programació de primavera

El teatre de l’Ametlla de Merola proposa cinc espectacles en la programació de primavera

El Teatre Esplai acollirà del 21 d’abril al 25 de maig propostes de música i teatre amb l’objectiu de consolidar l’oferta cultural a la colònia
Teatre i música durant cinc caps de setmana al Teatre Esplai de l’Ametlla de Merola. L’associació cultural de la colònia torna a apostar per una programació cultural de primavera amb propostes de qualitat i per a tots els gustos amb la voluntat de consolidar l’oferta escènica i cultural al municipi.

Enguany, la programació s’ha condensat en cinc caps de setmana, ja que es preveu que a l’estiu pugui iniciar-se una nova fase d’obres al teatre. És per això que totes les funcions seran pràcticament consecutives començant el diumenge 21 d’abril i finalitzant el dissabte 25 de maig.

L’estrena del cicle cultural serà el diumenge 21 d’abril coincidint amb la Festa de Sant Jordi de l’Ametlla de Merola. Després de les activitats programades durant tot el dia, s’ha apostat per oferir també un espectacle musical al teatre, en aquest cas, un concert protagonitzat pel grup vocal femení CIGMA, integrat per joves berguedanes i bagenques.

En l’apartat musical cal destacar també la presentació, el dissabte 27 d’abril, del nou treball de la Cobla Berga Jove, en aquest cas en format banda, que recull els arranjaments de Joan Baptista Lambert de les músiques de la Patum. El disc Lambert: La Patum de Berga va enregistrar-se el 2023 i sortirà a la llum aquest abril.

Pel que fa al gènere teatral s’han programat tres propostes molt diferenciades i, a la vegada, totes d’un gran interès i qualitat. La primera serà Bèsties, amb Marta Marco, que porta a escena un text per parlar de la cultura de la hipersexualització i la “pornificació” dels i de les menors. Serà el dissabte 4 de maig.

La segona proposta teatral serà el dissabte 11 de maig, amb Jordi Banacolocha i Adrian Grösser a l’escenari que amb l’obra Pazzo encarnen dos artistes de circ que intenten mantenir viva la flama del seu ofici.

El darrer espectacle serà el dissabte 25 de maig amb la comèdia de Santiago Rusiñol El bon policia protagonitzada per Ricard Farré i Arnau Puig posant en evidència els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

Totes les funcions s’iniciaran a les 7 de la tarda i el preu de l’entrada serà de 15 euros, excepte l’espectacle del 21 d’abril (que és l’únic en diumenge) que s’iniciarà a les 6 de la tarda i costarà 10 euros.

A més a més, s’ha posat a la venda un abonament de temporada al preu de 55 euros que inclou l’entrada als cinc espectacles amb un descompte del 20% sobre el preu original de les entrades.

Tota la informació, les entrades i els abonaments es poden comprar de manera telemàtica al web https://ametllademerola.cat/ fins el mateix dia de cada funció. També es poden comprar els dimarts i dijous de 10h a 12h del matí al local del Queda’t de l’Ametlla de Merola.

La programació cultural compta amb el suport de l’Ajuntament de Puig-reig, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Programació

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar