La Pugo Regis Trail torna a Puig-reig amb 240 corredors i l’estrena de la cursa infantil amb 84 participants

La Pugo Regis Trail torna a Puig-reig amb 240 corredors i l’estrena de la cursa infantil amb 84 participants

Aquest cap de setmana Puig-reig ha acollit la tercera edició de la cursa de muntanya Pugo Regis Trail, organitzada pel CquiE Trail i amb el suport de l’Ajuntament de Puig-reig. Una de les novetats que ha donat el tret de sortida al cap de setmana, ha estat la incorporació a l’esdeveniment de la Pugo Regis Minimus, on hi van participar 84 nens i nenes de la comarca del Berguedà i d’arreu de Catalunya. L’ambient va ser festiu i durant la jornada hi van prevaldre valors com l’esforç i la diversió envers la competició en un esport cada dia més practicat al municipi amb la creació, a Puig-reig, de l’Escola CquiE Trail. 

La festa del trail a Puig-reig va seguir diumenge amb el tret de sortida de les curses de 14 i 24 quilòmetres des de l’emblemàtic castell de Puig-reig, on altre vegada els participants van ser sorpresos amb els templers de Puig-reig i un espectacle inicial. Un total de 240 corredors i corredores van poder gaudir dels entorns de Puig-reig i dels seus magnífics i exigents corriols. Un avituallament final amb tots els seus al·licients els esperava per recuperar energies amb música en directe, entrepà i refrigeris per a tots.

La cursa de muntanya de Puig-reig ha comptat amb l’ajuda de 60 voluntaris del municipi que s’han implicat per tal que aquesta sigui un esdeveniment per any. 

L’organització de l’esdeveniment esportiu fa una valoració molt positiva en tots els aspectes, ja que s’estan aconseguint els objectius establerts des dels seus inicis.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar