Puig-reig recordarà a Toni Pérez amb un acte d’homenatge al pavelló d’esports

Puig-reig recordarà a Toni Pérez amb un acte d’homenatge al pavelló d’esports

L’acte ha estat organitzat per la família de Toni Pérez, amb el suport de l’Ajuntament, i comptarà també amb la presència d’entitats, amics i representants polítics que volen acomiadar-se’n

Puig-reig recordarà a Toni Pérez, mort el passat desembre, amb un acte d’homenatge al pavelló d’esports de Puig-reig el proper dissabte 2 d’abril a les 6 de la tarda. 

Aquest acte de comiat ha estat organitzat per la família de Toni Pérez, amb l’objectiu que tothom qui vulgui, pugui tenir un record pel recentment desaparegut. L’Ajuntament de Puig-reig ha donat el suport a la família per contactar amb les entitats i personalitats que participaran a l’acte, així com en alguns temes de logística. 

Toni Pérez va ser una persona molt implicada al teixit associatiu del municipi i del país, també va tenir pes en l’àmbit polític, i evidentment, en el personal a nivell familiar i d’amistats. La seva pèrdua sobtada ha fet que moltes persones no poguessin acomiadar-se de Pérez i per això l’acte comptarà amb la presència i la intervenció de representants i membres de molts col·lectius dels quals en formava part o n’havia format part de manera activa. L’acte s’ha estructurat en tres parts diferenciades, una dedicada al teixit associatiu, una segona a l’àmbit de la política, i una tercera a la part familiar. Els participants intervindran a l’acte amb parlaments, actuacions, o a través de vídeos o d’altres formats, amb l’únic objectiu de retre un sentit homenatge al Toni.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar