L’Ajuntament de Puig-reig convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2022

L’Ajuntament de Puig-reig convoca el concurs de cartells de la Festa Major 2022

El termini per lliurar els treballs finalitzarà el dimecres 27 d’abril 

L’Ajuntament de Puig-reig obre la convocatòria per a participar al concurs de cartells de la Festa Major 2022 que tindrà lloc del 2 al 7 de juny. El consistori aposta per mantenir els premis per a la setena edició d’aquest certamen: el guanyador/a rebrà 200 euros en metàl·lic i a més a més, tindrà l’entrada gratuïta a tots els actes de pagament de la festa major. 

L’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes treballen per a la programació d’una festa major participativa i atractiva per a tots els públics i ja fa setmanes que ha engegat els motors per tenir els actes a punt pel mes de juny. Dins de la maquinària de preparatius, hi ha el disseny del cartell anunciador dels actes. És per això, que el consistori fa una crida a la participació.

Cal recordar que l’autor guanyador del cartell no haurà d’editar ni maquetar el programa, ja que aquestes tasques aniran a càrrec de l’ajuntament. Només ha de garantir el lliurament d’un arxiu amb el format que es demana i editable (llegir a les bases). El jurat, estarà format per membres de l’equip de govern, de la comissió de festes i per artistes locals. El termini per a presentar els treballs finalitza el dimecres 27  d’abril del 2022 i les bases per a participar-hi es poden consultar al web www.puig-reig.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Puig-reig. 

La presentació dels cartells s’haurà de fer a través de correu electrònic a l’adreça perezgcrstn@puig-reig.cat, especificant nom i cognoms de l’autor/a, municipi, any de naixement i telèfon de contacte.

Bases concurs cartells FM 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar