L’Ajuntament de Puig-reig aprova les concessions del bar restaurant del Centre Cívic de Cal Riera i del bar de la Llar d’Avis

L’Ajuntament de Puig-reig aprova les concessions del bar restaurant del Centre Cívic de Cal Riera i del bar de la Llar d’Avis

L’Ajuntament de Puig-reig ha aprovat durant el plenari ordinari del mes d’abril les concessions administratives per a la gestió del bar restaurant del Centre Cívic de Cal Riera i del bar de la Llar d’Avis.

Després de la seva aprovació, ja es poden publicar les bases per trobar els gestors per a fer-se càrrec d’aquests equipaments i oferir els corresponents serveis a veïns, veïnes i visitants.

 

Informacions de les regidories

En el torn d’informacions de regidories la regidora de Comunicació, Rosa Garcia, ha explicat que per segon any l’Ajuntament ha assolit el Segell Infoparticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona a la qualitat i la transparència de la comunicació pública loca, així com les millores que s’han realitzat en els darrers mesos a la pàgina web pel que fa a contingut, informacions, disseny i accessibilitat.

També s’ha donat a conèixer que aquest diumenge 16 d’abril tindrà lloc la setena edició del VieerFest a la Torre Nova de Cal Pons i als seus entorns i la caminada de Puig-reig que organitza el CQuiE, així com d’altres activitats que se celebraran al municipi en els propers mesos.

Per altra banda, l’alcalde Josep Maria Altarriba ha recordat que Puig-reig és un dels cinc municipis del Berguedà afectat pel decret d’alerta de sequera i ha detallat les accions que s’han dut a terme per la reducció del consum d’aigua.

 

Precs i preguntes

En el torn de prec de preguntes l’oposició ha felicitat a l’equip de govern per l’obtenció per segon any del Segell Infoparticipa.

Per altra banda, han lamentat la no participació al butlletí d’acció del govern municipal dels regidors de l’oposició que s’ha editat recentment. La regidora Araceli Esquerra també s’ha queixat de la poca presència que ha tingut l’oposició a la web municipal aquest mandat tot i l’existència del codi ètic.

L’oposició ha demanat també sobre el projecte del col·lector de Costa Garbera i concretament sobre la recollida de les canyes que hi ha a la zona per evitar que hi hagi problemes tenint en compte la situació de sequera.

També s’ha demanat sobre el motiu que Cal Pons torni ha acollir el VieerFest, tenint en compte que hi ha d’altres colònies que encara no han acollit la celebració.

S’han reclamat també noves actuacions de desbrossada els entorns naturals tenint en compte l’estiu de sequera que es preveu.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar