L’Ajuntament de Puig-reig obté el Segell Infoparticipa 2021

L’Ajuntament de Puig-reig obté el Segell Infoparticipa 2021

El consistori obté una puntuació del 85% complint 44 dels 52 indicadors de transparència

L’Ajuntament de Puig-reig ha obtingut, per primera vegada, el Segell Infoparticipa complint amb 44 dels 52 indicadors de transparència que estableix el grup d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona. El consistori puig-regenc ha aconseguit una puntuació del 85%.

La regidoria de Comunicació ha treballat durant els darrers mesos per complir amb tots els indicadors que són garantia de transparència i qualitat d’informació de l’ajuntament i la seva pàgina web cap als ciutadans.

L’Ajuntament de Puig-reig ofereix a través del seu web la informació que respon a cinc qüestions que són les que es tenen en compte per a l’obtenció d’aquest distintiu: qui son els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, la gestió dels recursos econòmics, les eines de participació ciutadana i la informació que es proporciona sobre la província i la gestió dels seus recursos. Segons la valoració feta pel Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB, l’Ajuntament de Puig-reig compleix 44 dels 52 indicadors que es tenen en compte.

Entrega del Segell Infoparticipa

La regidora de Comunicació, Rosa Garcia, ha recollit aquest dilluns el Segell Infoparticipa 2021 durant l’acte que ha tingut lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ho ha fet acompanyada l’alcalde Josep Maria Altarriba i del regidor Josep Campos. Garcia s’ha mostrat satisfeta que el consistori hagi rebut aquest segell de bones pràctiques després de la feina que s’ha estat fent des de l’inici de mandat i especialment durant els darrers mesos. “Per a nosaltres no és només un reconeixement a la feina ben feta en l’àmbit de la transparència i la informació, sinó la certificació i seguretat que els veïns i veïnes de Puig-reig tenen a l’abast tota la informació referent al seu ajuntament”, ha afirmat Garcia.

SEGELL INFOPARTICIPA

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica informació necessària en diversos àmbits de les administracions en relació amb el ciutadà.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar