Puig-reig acollirà el recital poètico-musical per commemorar el 60è aniversari d’Òmnium Cultural a nivell nacional

Puig-reig acollirà el recital poètico-musical per commemorar el 60è aniversari d’Òmnium Cultural a nivell nacional

Òmnium Cultural del Berguedà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-reig, ha organitzat pel proper dissabte 25 de setembre un recital poètico-musical que servirà per commemorar el 60è aniversari de l’entitat a nivell nacional.  Serà a les 7 de la tarda a la plaça Nova, i en cas del mal temps, es traslladarà a La Sala. 

Tal i com ha explicat la presidenta d’Òmnium Cultural Berguedà, Montserrat Soler, es tracta de la tercera edició d’aquest recital, que té per objectiu oferir un espai d’expressió i manifestació cultural a poetes, rapsodes i músics de la comarca i del país. En aquesta ocasió, tots els participants seran del Berguedà amb la voluntat de donar protagonisme al talent de casa, tal i com ha destacat Soler. Al recital hi participaran 14 poetes i rapsodes berguedans que llegiran fragments dels seus poemes o bé treballs d’altres autors. Hi seran presents Montse Butxaca, Lídia Canals, Sònia Ferrer, Toni Gol, Xavier González-Costa, Jaume Huch, Montse Lladó, Francesc Marginet, Marc Marginet, Mercè Miró, Ivan Otaola, Eva Sánchez, Carles Solà i Vicenç Zumajo. A més a més, amenitzaran musicalment la vetllada el Grup Vocal V9 de Viladomiu Nou. 

Durant el recital s’estrenarà l’havanera Groc, amb música de Toni Sales, lletra de Xavier González-Costa, adaptació d’Antoni Serra i arranjament coral de Joan Casas. Es tracta d’una peça musical dedicada al moviment de l’1 d’Octubre. L’obra estarà dirigida pel mateix Joan Casas i acompanyaran al Grup Vocal V9 Xavier Guitó (piano), Clara Mas (flauta), Dani Perona (acordió), Lluís Mas (violí), Ramon Maria Rosell (contrabaix) i Bruna Sales (contrabaix). 

L’acte comptarà amb la presència de Marcel Mauri, president d’Òmnium Cultural i estarà presentat pel periodista berguedà Carles Solà.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar