Puig-reig obre el període d’inscripcions per participar a la Fira de Sant Martí 2022

Puig-reig obre el període d’inscripcions per participar a la Fira de Sant Martí 2022

L’Ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig obren el període d’inscripcions de la Fira de Sant Martí d’enguany. Consistori i associació fan una crida a firaires, productors i artesans a participar a la propera edició de la fira del comerç i productors que se celebrarà els propers 12 i 13 de novembre.

Com és habitual el certamen es desenvoluparà als carrers Major i Llobregat. Ajuntament i UBIC aposten per dinamitzar el recinte firal amb més actes i espectacles paral·lels per fer-lo més atractiu i per arribar a tots els públics i més visitants: sardanes, desfilada de comerços, espectacles infantils, trobada i ballada de gegants, vermut musical, i parades de comerços i entitats al carrer.

Els interessats a participar a la Fira de Sant Martí han de tramitar una inscripció. Les places són limitades i el termini per haver enviat la instància amb el full d’inscripció i el pagament de la fiança finalitzarà el dia 28 d’octubre de 2022. La participació a la Fira no implica cap cost econòmic pel firaire, però per tal de garantir un lloc, es demana el pagament d’una fiança, que serà retornada en finalitzar la Fira. L’import de la fiança és de 50€. Si es desitja participar a la Fira cal fer l’ingrés de la fiança al CC: ES12 0081 1868 63 0001000507 (UBIC- Unió Botiguers i Comerciants de Puig-reig). Cal que hi figuri el nom del titular de la parada i el producte que es ven.

 

Info Fira de Sant Martí 2022

Inscripció Fira Sant Martí 2022

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar