VieerFest Essencials ‘21

VieerFest Essencials ‘21

Després d’haver de cancel·lar l’edició 2020 del VieerFest, programada a l’Ametlla de Merola, i de veure impossible la celebració de l’esdeveniment aquest 2021 tal i com estava planejat inicialment, l’Ajuntament de Puig-reig i la comissió del VieerFest presenten “VieerFest Essencials”, una mostra gastronòmica de petit format que busca mantenir viva l’essència del projecte en el context actual.

El VieerFest Essencials tindrà lloc el proper diumenge dia 4 de juliol al camí que uneix la colònia Pons i la colònia Marçal al costat del riu. Inicialment, l’esdeveniment s’havia de realitzar just a l’altra banda del riu, als voltants de l’antiga caseta dels pescadors, però les destrosses causades per les tempestes d’aquests dies han deixat l’espai completament impracticable. Comptarà amb la presència dels següents establiments:

  • Formatgeria Cal Music
  • Cansaladeria Cal Feliu
  • Forn Julió
  • Degustació Terrers
  • Cervesa Grenyut
  • Cervesa Hoppit

La música sempre ha estat un element molt important dins del VieerFest, i també molt eclèctic. Al llarg de totes les edicions han anat desfilant músics i DJ’s de tota mena. Enguany, perseguint l’essència de la mostra, seran diferents membres de la pròpia comissió els quins s’encarragueran de posar la música, amb l’objectiu de fer diverses aproximacions musicals al concepte VieerFest.

La mostra estarà dividida en 2 torns: el primer serà de les 11:30 a les 15 de la tarda i el segon de les 17 a les 20:30. Les persones que hi vulguin assistir, s’hi hauran d’apuntar per grups de fins a 10 persones a través d’un formulari online disponible a les xarxes socials del VieerFest. S’acceptaran les reserves seguint estrictament l’ordre de sol·licitud. Dins l’espai habilitat per a la mostra, hi haurà racons amb bobines, palets, troncs… Assignats per als grups en funció dels seus membres. No es podran barrejar els grups. L’aforament habilitat màxim serà de 150 persones per torn. Actualment ja es compten més de 50 reserves per als dos torns.

Es demana que, en la mesura de que sigui possible, les persones assistents es desplacin a peu, ja que no s’habilitaran zones d’aparcament. És recomana deixar els cotxes a la zona del barri de l’Estació, des d’on es senyalitzarà l’accés a peu al recinte. També es recomana portar calçat còmode i tancat. Cal tenir en compte que la zona escollida no és del tot accessible. 

Els nens i nenes menors de 6 anys no es compten per a l’aforament, i fins a 18 anys no paguen. A diferència d’altres edicions, no hi haurà activitats de dinamització infantil.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar